Ilmoittautuminen

Revontuli-Opiston kursseille voivat ilmoittautua kaikenikäiset asuinpaikasta riippumatta.

  • Ilmoittautuminen syksyn 2017 ja koko vuoden kursseille ti 22.8. klo 12.30 alkaen
  • Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille ma 20.11.2017 klo 12.30 alkaen

Kursseille ilmoittaudutaan joko netissä tai puhelimitse opiston toimistoon.  Kurssille ei voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimen vastaajaan tai tekstiviestillä.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit alkavat, jos ennakkoon ilmoittautuneita on riittävästi.  Vapaita opiskelupaikkoja voi aina tiedustella toimistolta.

Kun ilmoittaudut koko lukuvuoden kestävälle kurssille, ilmoittautuminen koskee sekä syys- että kevätkautta. Mikäli et jatka kurssilla enää keväällä, sinun tulee perua kurssipaikkasi kevään osalta 30.11.2017 mennessä.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Opistolta otetaan yhteyttä, jos olet saanut kurssipaikan varasijalta tai kurssi peruuntuu. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

Mikäli sinulla on ongelmia netti-ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen

Taiteen perusopetuksessa oppilas ilmoittautuu ryhmään koko vuodeksi. Mikäli oppilas ei jatka kevätlukukaudella, siitä on ilmoitettava sekä opiston toimistoon että opettajalle 30.11.2017 mennessä.

Musiikin taiteen perusopetuksessa ensisija on jatkavilla opiskelijoilla. Kittilässä jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat jo kevään aikana netin kautta. Enontekiöllä ja Sodankylässä jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat syksyllä. Vapaille oppilaspaikoille uusia oppilaita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvataiteen, tanssin ja sirkuksen taiteen perusopetukseen otetaan oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä.