Ilmoittautuminen Sodankylän kirjoittajakursseille alkaa pe 1.3. klo 9

Ilmoittautuminen Sodankylän kirjoittajakursseille alkaa pe 1.3. klo 9

Julkaistu: 8.2.2024


Tervetuloa Revontuli-Opiston ja Lapin kirjallisuusseuran kirjoittajakursseille Sodankylän Luostolle ma 3.6. – la 8.6.2024!

Kurssit Luostolla ovat tänä vuonna Runo ja ääni (opettaja Anja Erämaja), Elämäkerrallinen kirjoittaminen (opettaja Taija Tuominen) ja Proosa – näin kerrot mahtavan tarinan (opettaja Juhani Karila). Lisäksi samaan aikaan on Siri Kolun Draaman kirjoittamisen ja henkilöiden tutkimisen verkkokurssi.

Kurssimaksu: Luoston lähikurssit 255 € (sis. keittolounas kurssipäivinä), verkkokurssi 98 €. Huom!Lähikursseilla jokainen vastaa itse majoituksensa varaamisesta ja maksamisesta majapaikkaan.

Kursseille ovat lämpimästi tervetulleita niin kokeneet kirjoittajat kuin vasta-alkajat!

Osa kursseista toteutetaan tänä vuonna Lapin kirjallisuusseuran Tarinakaira-hankkeen kautta (Taiteen edistämiskeskuksen harvaan asutulle maaseudulle suunnattu rahoitus). Hankkeen tavoitteena on kannustaa harvaan asutulla maaseudulla asuvia kirjoittamisharrastuksen pariin ja tarjota kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen liittyviä tilaisuuksia heille, joiden on pitkien etäisyyksien tai heikkojen tietoliikenneyhteyksien vuoksi haastavaa osallistua vastaaviin tilaisuuksiin.

Lisätietoa: Apulaisrehtori Anu Uimaniemi, anu.uimaniemi@revontuliopisto.fi, p. 0400 592 881