Liikunta

Liikunta


Revontuli-Opistolla on liikuntaryhmiä kaikenikäisille. Opiston vauhdikkaat liikunnanopet pistävät vipinää niin päiväkoti-ikäisisiin muksuryhmiin, työn kuormittamiin kiireisiin keski-ikäisiin kuin varttuneimpiin ikäihmisiinkin. Liikuntaryhmiin osallistumista ei kannata epäröidä, sillä osaavat opettajamme ohjaavat ryhmiä jokaisen kunto- ja taitotaso huomioiden.

Opiston liikuntatarjonta on monipuolista ja jokaiselle varmasti löytyy oma sopiva tapa pitää huolta fyysisestä kunnostaan. Lähde siis rohkeasti mukaan!

Liikunnan verkkokurssit

Mikäli sinulle sopii paremmin liikunnan harrastaminen ihan omassa kodissa ja oman aikataulusi mukaan, liikunnan verkkokurssille osallistuminen on hyvä vaihtoehto. Kaikki liikunnan verkkokurssit myös nauhoitetaan ja ne ovat katsottavissa kauden loppuun saakka.

Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijalle läheteään sähköpostiin tarkemmat osallistumisohjeet. Osallistuminen verkkokurssille ei edellytä mitään erityistä tietoteknistä osaamista. Mukaan pääsee, kun on käytössä tietokone ja internetyhteys.

Liikunnan verkkokurssit 2023-24 >>

Liikuntapassi

Liikuntapassilla voit osallistua 11 kertaa valitsemaasi liikuntaryhmään. Huom! Liikuntapassi ei ole käytössä kaudella 2023-24.

Liikuntakurssien suunnittelu

Kittilä:
musiikinopettaja Ulla Pyykkönen
040 730 2402
ulla.pyykkonen(at)revontuliopisto.fi

Enontekiö:
vs. musiikinopettaja Sakari Ainali
040 843 2887
sakari.ainali@revontuliopisto.fi

Sodankylä ja verkkokurssit:
koulutussuunnittelija Anu Uimaniemi
0400 592 881
anu.uimaniemi(at)revontuliopisto.fi

Ilmoittaudu kurssille »