Ilmoittautuminen

Revontuli-Opiston kursseille voivat ilmoittautua kaikenikäiset asuinpaikasta riippumatta.

  • Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 kursseille alkaa ma 10.8. klo 12.30
  • Kursseille ilmoittaudutaan joko netissä tai puhelimitse opiston toimistoon.
  • Huom! Kurssille ei voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimen vastaajaan tai tekstiviestillä.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit alkavat, jos ennakkoon ilmoittautuneita on riittävästi.  Vapaita opiskelupaikkoja voi aina tiedustella toimistolta.

Huom! Kun ilmoittaudut koko lukuvuoden kestävälle kurssille, ilmoittautuminen koskee sekä syys- että kevätkautta. Mikäli et jatka kurssilla enää keväällä, sinun tulee perua kurssipaikkasi kevään osalta 11.1.2021 mennessä. Huom! Kädentaitojen kursseilla ilmoittautuminen on kevään osalta sitova.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Opistolta otetaan yhteyttä, jos olet saanut kurssipaikan varasijalta tai kurssi peruuntuu. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

Mikäli sinulla on ongelmia netti-ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen

Taiteen perusopetuksessa oppilas ilmoittautuu ryhmään koko vuodeksi. Mikäli oppilas ei jatka kevätlukukaudella, siitä on ilmoitettava sekä opiston toimistoon että opettajalle 11.1.2021 mennessä.

Musiikin taiteen perusopetuksessa ensisija on jatkavilla opiskelijoilla. Kittilässä jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat jo kevään aikana ja vapaista paikoista tiedotetaan syksyllä erikseen. Enontekiöllä ja Sodankylässä jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat syksyllä. Vapaille oppilaspaikoille uusia oppilaita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvataiteen, tanssin ja sirkuksen taiteen perusopetukseen otetaan oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä.