Ilmoittautuminen

Revontuli-Opiston kursseille voivat ilmoittautua kaikenikäiset asuinpaikasta riippumatta.

  • Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 kursseille alkaa ma 21.8. klo 9.
  • Kursseille ilmoittaudutaan joko netissä tai puhelimitse opiston toimistoon.
  • Huom! Kurssille ei voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelimen vastaajaan tai tekstiviestillä.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit alkavat, jos ennakkoon ilmoittautuneita on riittävästi.  Vapaita opiskelupaikkoja voi aina tiedustella toimistolta.

HUOM! Kun ilmoittaudut koko lukuvuoden kestävälle kurssille, ilmoittautuminen koskee sekä syys- että kevätkautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Opistolta otetaan yhteyttä, jos olet saanut kurssipaikan varasijalta tai kurssi peruuntuu. Kurssin alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.

Mikäli sinulla on ongelmia netti-ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautumisen peruminen >>

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen

Ilmoittautuminen musiikin taiteen perusopetukseen 

Kittilässä ja Enontekiöllä musiikin taiteen perusopetuksen jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat jo kevään 2023 aikana ja ilmoittautuminen on sitova. Vapaille opiskelupaikoille otetaan uusia opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalle kannattaa ilmoittautua, sillä vapautuville oppilaspaikoille otetaan uusia oppilaita myös kesken vuotta.

Sodankylässä ilmoittautuminen musiikin taiteen perusopetukseen on syksyllä. Etusija on taiteen perusopetuksessa jatkavilla, uusia oppilaita vapaille paikoille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen kuvataiteen, tanssin ja sirkuksen taiteen perusopetukseen 

Sodankylässä oppilaita otetaan kuvataiteen, tanssin ja sirkuksen taiteen perusopetukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilas ilmoittautuu ryhmään koko vuodeksi.