Liikuntaa kevääseen

Liikuntaa kevääseen

Julkaistu: 7.1.2019


Haluaisitko lisää liikuntaa arkeen, mutta sopivaa aikaa ei tunnu löytyvän liikuntaryhmään osallistumiseen? Tai haluaisit harrastaa liikuntaa ihan kotosalla?

Revontuli-Opistolla on mahdollisuus osallistua liikuntakursseille ihan oman aikataulusi mukaan netin kautta verkkokurssilla. Voit tehdä kurssin harjoitukset milloin ja missä sinulle parhaiten sopii.

Tänä keväänä liikunnassa on tarjolla kolme Riina Kuukasjärven vetämää verkkokurssia. Kaksi kursseista Kotitreeni ja Venytellen vetreäksi ovat käynnistyneet jo syksyllä, uutena kevään kurssina on tarjolla Lisää liikettä arkeen! -kurssi.

Lisää liikettä arkeen -kurssilla käydään läpi kotona tehtäviä harjoituksia, joilla pyritään innostamaan kehoa ja mieltä liikkumaan. Aiheita ovat mm. tasapaino, tuolijumppa, keppiharjoitteet ja venyttely. Samalla helppojen harjoituksien lisäksi kurssilla saat myös uusia ideoita ja vinkkejä hyötyliikunnan lisäämiseen päivääsi.

Lisää liikettä arkeen! -kurssi järjestetään tammi-huhtikuun välisenä aikana ja kurssilla on 11 oppituntia. Treenit videoidaan ja linkki tallenteeseen lähetetään osallistujille sähköpostiin. Viikottain sähköpostiisi lähetetyn linkin ja tallenteen voit katsoa sitten itsellesi sopivana aikana. Opettajaan voit olla yhteyksissä sähköpostin kautta sekä yhdessä sovittuun tsemppiryhmään (WhatsApp, Facebook tms) kautta.

Kaikkien liikunnan verkkokurssien tallenteet ovat katsottavissa toukokuun 2019 loppuun asti.

Mitä tarvitaan verkkokurssille osallistumiseen?

Kurssit järjestetään netin kautta, joten internetyhteydellä varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin tulee olla käytettävissä. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi tarkemmat osallistumisohjeet.

Revontuli-Opiston liikunnan verkkokurssit keväällä 2019

Lisää liikettä arkeen! >>
18.1. – 12.4.2019, 11 t, 20 €
Kotitreeni >>
15.1.2019 – 9.4.2019 (joka toinen viikko), 5 t, 10 €
Venytellen vetreäksi >>
4.1.2019 – 5.4.2019 (joka toinen viikko), 5 t, 10 €