Revontuli-Opiston toiminta sulkuaikana 8.-28.3.2021

Revontuli-Opiston toiminta sulkuaikana 8.-28.3.2021

Julkaistu: 5.3.2021


Lapin alueellinen koronakoordinaatioryhmän kokoontui tiistaina 2.3. ja päätti suositella, että Lapin sairaanhoitopiirin alueella pidetään voimassa aikaisempi suositus yli 16-vuotiaiden ryhmätoiminnan keskeyttämisestä.

LSHP:n suosituksen mukaisesti Revontuli-Opiston alle 16-vuotiaiden ryhmät ja yksilöopetus voivat jatkaa normaalisti lähiopetuksena. Myös aikuisten yksilöopetus voi jatkua lähiopetuksena.

Huom! Maskia suositellaan yli 12-vuotiaille niin ryhmä- kuin yksilöopetuksessa.

Vain lähiopetuksena suunnitellut yli 16-vuotiaiden kurssit ovat keskeytyksissä 28.3.2021 asti. Koronasulun vuoksi pitämättömien kokoontumiskertojen tilalle ei järjestetä korvaavia kertoja. Kurssien huhtikuun kokoontumiskerrat pidetään suunnitelman mukaan, mikäli se on koronatilanteen puolesta mahdollista.

Etäopetukseen siirtyneet kurssit jatkuvat kevään loppuun suunnitelman mukaisesti. Mikäli opiskelija ei osallistu etänä järjestettyyn opetukseen, tämä ei oikeuta kurssimaksun hyvitykseen.

Asiointi opiston toimistoissa

Revontuli-Opiston toimiston ovet suljettu 3.3.-28.3.2021 – asioithan puhelimella, sähköpostilla tai ajanvarauksella. Jos asian hoitaminen on välttämätöntä tapaamisella, siitä on sovittava etukäteen ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse siltä henkilöltä, jota tapaaminen koskee.

Yhteystiedot ajan varaamiseksi: www.revontuliopisto.fi/yhteystiedot

Toimistoilla asioivia pyydetään käyttämään maskia.