Tervetuloa Revontuli-Opiston kevätjuhlaan netissä – juhlitaan koko kevät!

Tervetuloa Revontuli-Opiston kevätjuhlaan netissä – juhlitaan koko kevät!

Julkaistu: 28.4.2021


Tänä vuonna Revontuli-Opistossa juhlistetaan kevättä näin netin kautta.

Opiston YouTube-kanavalta löytyy kattaus perinteisestä juhlapuheesta virtuaaliseen kädentaitojen näyttelyyn. Tarjolla on hienoja tunnelmia, musiikkiesityksiä ja Revontuli-Opiston musiikinopettaja Jukka Hannulan säveltämä Aurora-teos. Ja lisää videoita tulee myös kevään aikana.

Revontuli-Opiston Enontekiön ja Sodankylän kuvataideryhmien töitä löydät tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kevätjuhlan avaus tapahtuu tällä kertaa Kittilän Levitunturilta, josta on hyvät näkymät koko opiston alueelle eli Enontekiölle, Kittilään ja Sodankylään. Tervetulosanat Leviltä rehtori Pasi Tanninen, juhlapuheen pitää Sodankylän kunnanjohtaja Petri Härkönen ja Jukka Hannulan Aurora-sävellys vie pohjoisiin maisemiin, opiston arkeen ja juhlaan.

AURORA vie kevään 2021 tunnelmiin ja hetkiin. Musiikin on säveltänyt opiston tuntiopettaja Jukka Hannula, ja mukana videolla on opiston muusikoita ja oppilaita eri ryhmistä koko opiston alueelta.

Upeita käsitöitä on syntynyt tämänkin lukukauden aikana. Tekstiilityön opettaja Eeva Immonen kertoo videolla töistä ja niiden tekniikoista. Täältä löytyy uusia ideoita ja katsottavaa vaikka useammalle kerralle. Kiitokset opettajille ja oppilaille kuvista ja avusta näyttelyn kokoamisessa!

Tällä videolla saamme nauttia musiikkiesityksistä Kittilästä. Esiintyjinä Aada-Maria Rauhala, Aaron Mäkitalo, Devina Kurula ja Siiri Seppälä, Essi Hiltunen, Sanni Hiltunen Heidi Oksanen, Marjut Korva, Sofia Huttu Adelia Huttu ja Sofia Muotka.

Enontekiön musiikkia osa 1. , Hetan nuorten bändi rummuissa opettaja Reijo Kumpulainen ja laulaja Jessica Keskitaloa säestää opettaja Reetta Kumpulainen.

Enontekiön musiikkia osa 2. Aada Karisaari, Maria Kotavuopio ja Áile Keskitalo Hetasta & Elle Karen Ketola, Siiri Ketola, Ebba Valkeapää ja Seelamaria Valkeapää Karesuvannosta.

Raattamassa musisiovat Emmi, Anni ja Jouna.

Ja nyt Kipinöiden show alkaa! Ole hyvä ja nauti ihanasta esityksestä! Kittilän 3-6-vuotiaitten kansantanssiryhmä tanssii Hilkka Suomalaisen ohjaamana.

Revontuli-Opiston Enontekiön ja Sodankylän aikuisten kuvataiderymien verkkonäyttelyyn 2021, mukana töitä 10 tekijältä.